En tvätt av hela huset

Hallå där bloggen! I skrivandets stund så sitter jag också och letar efter någon som erbjuder fasadtvätt i Helsingborg. Hade jag haft en bra maskin så hade jag garanterat tvättat av fasaden själv, för i det här vädret så vill man inte mer än att bara vara ute i solen. Det är alltså nu sommaren ska komma på riktigt, hade jag vetat det så skulle inte jag jobbat de här veckorna kan jag säga. Nu är det dock som det är och då får man acceptera läget, vi har ju trots allt en ledig helg full med sol att njuta av. Fasadtvätt pratade jag lite i början om och det är mer än nödvändigt kan jag säga. Vi har inte tvättat kåken på flera år och det är rejält smutsigt på sina ställen, så det ser inte så snygg ut för tillfället. Givetvis kommer fasadtvätt göra susen för jag tror knappast att färgen är skadad utan det är bara smuts som ligger på ytan. Framförallt taket är riktigt smutsigt, där behövs det fasadtvätt allra mest. Jag ser verkligen hur det börjat växa alger på takplattorna och om det lämnas ogjort så har jag snart ett grönt tak istället för ett kopparfärgat som det ska vara. Att bege sig upp på taket och tvätta rent där är ingenting som jag skulle ge mig på, jag trivs inte på några höjder utan jag känner mig bekväm när jag befinner mig på marken. Sen är det säkert väldigt varmt och skönt där uppe på taket men det spelar ingen roll, jag sätter inte min fot på ett tak. Framförallt inte när det är ett tvåvåningshus, då är det alldeles för högt för mig kan jag säga. Huset lär inte bli tvättat den här helgen utan det blir nog av någon gång nästa vecka. Trevlig helg på er!