Fina fransar i Växsjö

Hej alla mina följare!

Jag har under flera år jobbat som undersköterska men kände att det var dags att göra något annat, så nu jobbar jag mer inriktat mot skönhetsbranschen med fransar på en salong i Växsjö. Det är fantastiskt roligt!

Det är en bransch som växer och fler och fler önskar den här formen av behandlingar. Jag strävar alltid efter att ge mina kunder ett resultat som de vill ha. Jag tycker det är väldigt fint med fransar som bara är lite längre och mer volym är våra egna så att det fortfarande ser ganska naturligt ut. Det finns så klart kunder som vill ha mer framträdande resultat men över lag handlar det mest om att framhäva det naturligt vackra.

Att ge en piggare blick och flörtiga fransar kan göra underverk för någons utstrålning och självförtroende. Det är nog det jag älskar mest med mitt jobb, att se när någon riktigt strålar efteråt och får en härlig boost till sin självkänsla. Allt hänger såklart inte på det yttre, men det är inget konstigt att det påverkar. Hur ställer du dig till fransar och andra skönhetsbehandlingar?

Det finns lite olika typer av fransar och där kan du få råd av din fransstylist om du inte själv vet vad du vill ha. Det som kan vara bra att tänka på är att vissa människor reagerar negativt på limmet man använder, och då kan du istället prova att färga fransarna eller göra ett franslyft. Då är det bara dina egna fransar men man gör en behandling som gör att dina egna fransar får ett lyft. Det finns många salonger här i Växsjö, men som det ser ut nu så är efterfrågan så stor att det går bra ändå.

Nu ska jag snart ta emot min nästa kund. Må så gott och ha en franstastisk dag!