Vill du göra en nagelförlängning?

Hejsan och god morgon alla mina härliga och fantastiska följare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg. Jag hoppas att ni haft en fin helg och nu ser fram mot allt som den här veckan kommer att innehålla. Jag vet att det är flera av er som delar mitt intresse för skönhet och eftersom de flesta av mina läsare bor i Borlänge med omnejd så tänkte jag tipsa er om ett företag som erbjuder nagelförlängning i Borlänge. Jag har varit på en salong som heter Nails By Lissel och gjort en nagelförlängning som motsvarade alla mina förväntningar och önskemål, det blev jättebra. 

Det är viktigt att man vänder sig till något företag som är professionella och seriösa inom det här området för det finns så många salonger som utger sig för att vara duktiga inom nagelförlängning, men där det inte alls är säkert att personalen kan det här. Jag vet vad jag pratar om, för innan jag hittade Nails By Lissel var jag på en annan salong men det blev inget bra resultat. Jag blev så klart besviken, men då talade en vän till mig om att hon hade gjort en nagelförlängning i Borlänge hos Nails By Lissel och att hon var supernöjd med resultatet, så då blev det så att även jag gick dit, och även jag är imponerad över vilken bra nagelförlängning det var. Om det är någon av er som är på jakt efter en salong där ni kan göra en nagelförlängning i Borlänge då tycker jag allt att ni ska gå till Nails By Lissel.